Vergelijk aanbiedingen

Kopen via Vip-Invest

Kopen via Vip-Invest

Wat is de beste manier om zonder zorgen of verrassingen te kopen?

Kopen via Vip-Invest geeft persoonlijk en neutraal advies op gebied van regio’s en vastgoed aanbod met de garantie op een zorgeloze opvolging van de aankoop tot zelfs na de ondertekening van de aankoopakte.

We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden en dat doen we met een persoonlijke aanpak en service zonder dat er commerciële drukkingsmiddelen worden gebruikt. Wij verkopen ook enkel woningen die wettelijk in orde zijn.

Vergeet trouwens niet dat Spaans de voertaal is en er zelfs vaak geen Engels gesproken wordt.

Een vastgoed transactie in Spanje verloopt ook enigszins anders dan in Belgïe. Zo is een notaris in Spanje geen controle orgaan en wordt er mogelijk iets te koop aangeboden dat niet met het kadaster overeenkomt. Dit controleren we vóór uw aankoop zodat er geen verrassingen boven water komen na het verlijden van de akte.

Met de aankoop komen er uiteraard nog andere formaliteiten bij kijken. Deze worden van A tot Z uitgelegd en opgevolgd om een vlotte aankoop te verzekeren.

Waar of bij wie u koopt is voor ons van geen belang. Daarom kunnen we ook als neutraal contactpunt functioneren. Ons ereloon wordt namelijk betaald door de verkoper, bouwfirma of samenwerkende makelaar. Om gratis van onze volledige begeleiding te kunnen genieten geven we echter wel een tip mee aan kandidaat-kopers die ons willen inschakelen :

Heb je woningen te koop gezien bij een andere makelaar of bouwfirma? Stuur ze door naar ons en wij contacteren de kantoren voor meer informatie en boeken afspraken in tijdens uw verblijf in Spanje. Zo blijft Vip-Invest uw contactpersoon en hoeft u zich niet bezig te houden met het beantwoorden van talloze mails en telefoongesprekken in het Spaans of Engels. U zal geen Euro meer of minder betalen door ons het werk te laten doen voor u.

Door enthousiasme realiseren kopers zich vaak niet dat ze onze diensten uitschakelen als ze rechtstreeks contact opnemen met de verkopende partij. Geef het door aan ons en krijg de extra service gratis erbij!

Gerelateerde berichten

Kosten bij het verhuren van een woning in Spanje

1. Hoeveel bedragen uw kosten voor de kwartaal- en jaaraangiften? Wij kunnen de aangiften voor u...

Lees verder

Welke plichten heb ik als eigenaar van vastgoed in Spanje

Iedereen die een woning in Spanje bezit, ondanks de verblijfsstatus, enz., Moet de volgende twee...

Lees verder

Wat zijn de kosten bij aankoop

Wat zijn de kosten voor het kopen van een woning in Spanje? Als koper van onroerend goed in...

Lees verder